Цифрова Кабелна Телевизия - бонуси от DigiCom

Описание и правила на Бонусната програма

Получаването на бонуси винаги е не само приятно, но и изгодно!

Всеки абонат на «DigiCom» ТВ или Домашен Интернет сега има «касичка» - спестовна бонусна сметка, която ще се попълня, ако Вие решите да включите приятел, да смените тарифният си план или да внесете по сметката си повече от 100 лева.  Не се учудвайте, ако откриете нови бонуси в бонусната си сметка. Това не е грешка. Просто ние обичаме своите абонати и сме готови да ви изненадваме приятно.

Как да стана участник в Бонусната програма?
Участник в програмата е всеки абонат на «DigiCom» ТВ или на Домашен Интернет, който е участвал в която и да е от акциите на Бонусната програма.
Как да натрупаме точки?

 Бонусните точки се начисляват за участие в следните акции:

 • «Бонус за попълване на сметка»
 • «Включи приятел»
 • «Бонус за смяна на тарифа»
 • «ТВ бонуси»
 • «Бонус за стаж»
 • «Щастлив месец»

Или просто за това, че сте наш абонат.

Как да похарчим точките?

Натрупаните бонуси могат да бъдат използвани от Абоната за получаване на отсъпки от стойността на услугите «DigiCom» ТВ или Домашен Интернет, и включените допълнителни услуги в рамките на договора.
Един бонусен бал предоставя на абоната правото да получи отстъпка в размер един лев.
Правила на Бонусната програма

 • Бонусите в сметката за заплащане на услугите - Домашен Интернет и «DigiCom» ТВ се изразходват само при недостатъчна наличност на средства на основният баланс.
 • Управлението на бонусната сметка се осъществява от Абоната през Личната страница. В деня за плащане Абонатът през ЛК управлява бонусите си, като отписва толкова бонуси, колкото са му необходими за разблокиране на достъпа.
 • Операторът си запазва правото да променя цялата Бонусна програма  или част от нейните условия по всяко време, като за това абоненатите ще бъдат уведомени предварително за всички промени по параметрите на Бонусната програма, чрез съответно съобщения на официалният сайт на Компанията
 • В Бонусната програма може да участва абонат на Домашен Интернет и/или «DigiCom» ТВ независимо от тарифата на която е включен
 • Бонусите не могат да се предоставят на други лица или да се компенсират в паричен еквивалент
 • Срокът на действия на бонусите е неограничен
 • Абонатът има право да се откаже от по-нататъшно участия в Бонусната програма, като оформи отказ от участие в Личната си страница


Бонусите се анулират:

При прекратяване на договора за оказване на услуги
Ако абонатът се намира във финансова или административна блокировка, тогава започвайки от 31-ия ден на блокировката от бонусната сметка ежедневно ще се отписват 5 точки.
В пълен обем, ако абонатът се откаже от по-нататъшно участие в Бонусната програма.
При оттегляне на плащане от основната сметка, при условие, че по това плащане е бил начислен бонус в рамките на акцията «Бонус за попълване на сметка». При това, от бонусната сметка се отписва количеството бонусни балове, начислени по-рано за отзованото плащане.

По всички въпроси на Бонусната програма абонатите могaт да се обръщат  на телефони 056 824276;830212 и електронна поща  office@digicom.bg

ТВ бонуси
Още повече бонуси!
Включване към Цифрова телевизия "DigiCom" TV(4 бонус точки)
Колкото повече канали «DigiCom» ТВ гледате, толкова повече ще се пълни Вашата бонусна сметка. За преход от по-евтина ТВ-тарифа на по-скъпа, а също така за включване към всеки нов пакета канали (тематически или премиален) – в рамките на денонощие ще Ви бъдат начислени ТВ-бонуси!
Научете повече за тарифите за цифрова ТВ и каналите – на сайт http://www.digicom.bg


Юридически бонусът се явява отстъпка от Услугата за свързаност и не може да бъде овъзмезден в платежен еквивалент.

Присъедини приятел и получи до 5 бонус точки!

Вашите приятели до сега ползват Интернет с ниска скорост и гледат телевизия с ниско качество? Разкажете им за предимствата на Домашният Оптичен Интернет и «DigiCom» ТВ и им помогнете да направят заявка за включване!
Вашият приятел ще получи високоскоростен интернет и огромен избор Цифрови ТВ канали, а вие – до 5 бонуса на сметката: 3* бонуса за включването на приятелят ви към Домашен Интернет «DigiCom» и 2 бонусa за включването към Цифрова Телевизия!
Участието в акцията е много просто:
Влезте в Личната си страница в раздел «Бонуси Интернет и телевизия».
Ако вашият приятел още не е клиент на «DigiCom», то оформете заявка за включване, избирайки точка «Присъедини приятел»: вие ще можете да включите приятеля си както за Домашен Интернет, таки и за Интернет+ТВ.
Ако вашият приятел вече е включен към Домашен Интерне «DigiCom», то вие можете да оформите заявка за включване само на Цифрова Телевизия, избирайки точка «Присъедни приятел към ТВ».
Бонусите ще бъдат начислени на вашата сметка в течение на 3 дена от момента на първият входа в Интернет или активация на ТВ услугата.
Получените бонуси вие можете да похарчите за заплашане на услугата Домашен Интернет и «DigiCom» ТВ, при това 1 бонус точка се приравнява на 1 лев. Подробно за правилата за използване на бонуси можете да разгледате в раздела «Бонусна програма».
Колкото повече приятели – толкова повече бонуси!

* Количество от начислените Ви бонуси зависи от абонаментната тарифа за Интернет, на която ще се включи вашият приятел (ако няма друго условие в описанието на този тарифен план):
Абонаментна тарифа
на приятеля без отчитане на отстъпката, лв.
Бонус
0-10 0
11-20 1
21-39 2
40 и повече 3
Новият абонат трябва да започне да ползва услугата до 60 дена от момента на оформяне на заявката, в противен случай бонуса не се начислява. Количеството бонуси е неограничено и съответства на количеството привлечени клиенти. Вие можете да присъедините причтел, живущ в друг квартал, ако домът му се намира в зоната на действие на мрежата на «DigiCom». Юридически бонусът се явява отстъпка от Услугата за свързаност и не може да бъде овъзмезден в платежен еквивалент.

Всички въпроси относно Бонусната програма абонатите могат да отправят на телефон 070010208; 056830212 или 056824276 и електронна поща office@digicom.bg

Бонус за стаж

Вие сте клиент на Домашен Интернет «DigiCom» вече 2 години? За вашето постоянство и в знак на благодарност ние даряваме 10 точки на вашата бонусен сметка.
Не е необходимо да правите нищо. В денят, когато вашият стаж достигнет 2 години, бонусите мигновено се зачисляват по вашата бонусна сметка.
Получавайте бонусни точки просто за това, че сте с нас!

Всички въпроси относно Бонусната програма абонатите могат да отправят на телефон 056824307 или 056824276 и електронна поща office@digicom.bg

Бонус за Рожден ден

Днес иматеРожден ден? За този празник «DigiCom» иска да Ви поздрави и да ви подари5 точки на вашата бонусна сметка.
Не е необходимо да правите нищо. В Деня на вашето Рождество точките ще бъдат начислени автоматично.
Защо го правим? Защото Ние искаме да направим за Вас този ден още по щастлив!
Бонусните точки не се начисляват в случаите, когато абонатът в по време на Рожденният си ден е с неплатен или замръзен акаунт.

Всички въпроси относно Бонусната програма абонатите могат да отправят на телефон 056824307 или 056824276 и електронна поща office@digicom.bg

Ние предлагаме доставка на оптичен интернет, цифрова кабелна телевизия, MAN услуги, видеонаблюдение Научете повече

01
Високоскоростен Оптичен Интернет

Собствена подземна Оптична мрежа на територията на гр. Бургас

02
Цифрова кабелна телевизия

Над 200 цифрови тв канала SD и над 20 тв канала във формат HD - без компромис с качеството

03
Видеонаблюдение

Sky Video - собствена облачна услуга за наблюдение на обекти

Нашите услуги Интернет, Телевизия, Промоции, ВИдеонаблюдение Разгледайте всичко